Zdroj DUO RF EDX100

  • Novinka
02607
Zdroje
Na objednávku
439,90 €
S DPH U dodávateľa - Odosielame do 14 dní
Množstvo

Výkonný kombinovaný generátor elektrického ohradníka fencee je špeciálne navrhnutý pre dlhé (až 90 km) a vegetáciou zaťažené ohrady , kde je nutné zabezpečiť maximálnu účinnosť a spoľahlivosť.

S výstupným výkonom až 10 J dokáže zaistiť dostatočné napätie aj pri veľmi tráve prerastených ohrád . Integrovaný mikroprocesor riadi celú prevádzku a zaručuje optimálny výkon generátora.

Je určený  pre všetky typy zvierat predovšetkým pre diviaky , dobytok  alebo  lesnú zver  a je vhodný aj pre mláďatá napr. ( teľatá ,  žriebätá ).

Napájanie  je možné pomocou adaptéra zo siete (230 V) alebo z bežnej batérie (12 V) , ktorá je použiteľná predovšetkým ako záložný zdroj pri výpadku elektriny. Vzhľadom na vyššiu spotrebu generátorov tohto radu nie je dlhodobá prevádzka na batériu vhodná.   

Generátor môžete ovládať pomocou mobilného telefónu alebo z webového rozhrania prakticky odkiaľkoľvek na svete, kde je internetové pokrytie. A to pomocou technológie RF a cloudového riešenia.
K tomu je nutná inštalácia FENCE WiFi GATEWAY GW100 a pripojenie na fencee Cloud .

Základný dosah rádiovej komunikácie (RF) medzi generátorom a gateway je až 10 km  v bežnom teréne a zástavbe. V sťaženom napr. kopcovitom teréne sa dosah skracuje, naopak vo voľnom priestranstve môže byť aj dlhší. Pre zvýšenie dosahu prenosu signálu medzi generátorom a gateway je možné použiť  externú anténu a tým zvýšiť dosah komunikácie až na vzdialenosť 30 km .

Veľký  LCD displej s ovládacími tlačidlami prehľadne informuje o všetkých dôležitých hodnotách na ohrade. LED kontrolky a BARGRAF indikujú prevádzku zdroja, zobrazujú napätie na ohrade a tiež signalizujú prípadnú poruchu na ohradníku.  U generátora môžete  redukovať výstupnú energiu na 50% , napr. v prípade potreby šetriť batériu alebo pri použití pre iné zvieratá. Vďaka bezplatnej RF technológii nepotrebujete SIM kartu.

Generátor je tiež vybavený špeciálnymi výstupmi :

Žltá svorka na pripojenie ohrady s trvale zníženou energiou. Táto žltá svorka sa využíva na pripájanie na ohrady, v ktorých sa budú pohybovať mladšie a menšie zvieratá, aby dostali iba slabší, približne polovičný impulz. Tiež sa zapája samostatne na spodný drôt väčších ohrád, kde sa predpokladá prerastanie vegetácií. Tento výstup je technologicky ošetrený proti stratám.
Zelená svorka na pripojenie merania kvality uzemnenia. S ktorou môžete tak ľahko zistiť, či je existujúce uzemnenie dostačujúce, alebo je vzhľadom na situáciu nutné uzemnenie zlepšiť (pridať uzemňovaciu tyč, zavlažiť uzemnenie, opraviť prepojenie). Na kontrolné meranie je potrebné inštalovať meraciu elektródu 10 metrov od uzemnenia generátora.
Generátory s výkonom vyšším ako 5 J  spĺňajú špeciálne bezpečnostné požiadavky predpísané normou . Jedná sa o časové oneskorenie 50 s pri navyšovaní výkonu z dôvodu zvýšeného zaťaženia ohrady. Ďalšou funkciou je varovanie pri náhlom zaťažení ohrady, napr. spadnutá vetva, zamotané zviera alebo človek. Po šiestich impulzoch je spustený alarm - znie zvukový signál, bliká červená LED a je spomalená perióda impulzov na 3 s.

Súčasťou balenia:
generátor fencee
napájací adaptér 14 V / 2 A
základná RF anténa
zemniaci kábel 150 cm (očko-očko)
pripojovací kábel 100 cm (očko-srdiečko)
batériový kábel pre pripojenie energy RF k batérii
výstražná tabuľka fencee
návod na obsluhu

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: