Zdroj FENCEE P50

  • Novinka
03100
Fence
Posledné kusy
119,90 €
S DPH Odosielame do 2 prac. dní Doručenie do 7-ich dní
Množstvo

Spoľahlivý sieťový zdroj pre elektrický ohradník s výstupným výkonom 5 J . Univerzálne použiteľný zdroj ohradníka pre elektrické ohrady do dĺžky až 47 km . Vhodný pre kone, ovce, kozy, dobytok, hydinu, lesnú zver, srnky a diviaky. Zdroj s nízkou spotrebou , technológiou SafeShock, LED kontrolkami a praktickým ON/OFF tlačidlom  na prednej strane.

Sieťový zdroj pre elektrický ohradník s napájaním zo siete. Ohradníkový zdroj  pre ohrady do 47 km.

Sieťový zdroj elektrického ohradníka najčastejšie pre: ovce, kozy, dobytok a ochrana pred srnami, lesná zver
Univerzálny sieťový zdroj elektrického ohradníka s výkonom 5 J je možné použiť pre ohrady s rôznymi zvieratami . Zdroj vhodný pre poníky a kone . Využitie nájde aj ako elektrický ohradník pre dobytok a teľatá . Vhodná voľba zdroja aj pre ohradník pre sliepky ,  ohradník pre kozy a ovce . Inštaláciou elektrického ohradníka zamedzíte prístupu lesnej zveri na vaše polia, pozemky a záhrady. Ohradník proti lesnej zverí  a diviakom .

Vlastnosti a funkcie generátora fencee
Lacný a spoľahlivý sieťový zdroj ohradníka je vďaka napájaniu zo siete úplne bezúdržbový . Moderné zariadenie s mikroprocesorovou technológiou, ktorá riadi prevádzku a prispôsobuje optimálny výkon generátora. UV odolné puzdro z kvalitného plastu chráni elektroniku pred dažďom, snehom a slnečným svitom, ochrana IP44 .

ON/OFF tlačidlo na prednej strane generátora je dobre dostupné a veľmi praktické, pretože nemusíte zakaždým vyťahovať zdroj zo zásuvky. Vďaka tomu sa tiež predlžuje životnosť generátora.
Vysoko svietivé LED diódy dobre viditeľné aj na slnku sú umiestnené na čele generátora a farebne signalizujú prevádzku generátora . V prípade poruchy zmení farbu a vy tak ihneď viete o probléme. 
Technológia  SmartControl zaisťuje ideálny výkon pre dané podmienky elektrickej ohrady. Špecifický ST transformátor s dlhodobou ochranou zaisťuje bezpečnosť celého zariadenia.
Čo nájdete v balení:

  • generátor fencee s napájacím káblom 100 cm
  • zemniaci kábel 150 cm (očko-očko)
  • pripojovací kábel 100 cm (očko-srdiečko)
  • výstražná tabuľka fencee
  • návod na obsluhu

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: