Diaľkový ovládač pre DUO RF EDX

02880
Fencee
Na objednávku
99,00 €
S DPH U dodávateľa - Odosielame do 14 dní
Množstvo

Diaľkový ovládač s podsvieteným displejom  pre ovládanie šikovných RF generátorov radu energy DUO RF EDX a power DUO RF PDX . Pomocou ovládača pohodlne a bezpečne zapnete alebo vypnete napájanie ohradníka na diaľku . Dosah až 10 km (s externou anténou až 30 km), podsvietený displej so všetkými dôležitými informáciami, chybové hlásenia .

Hlavnou výhodou tohto nového ovládača je možnosť ovládania oboch modelových radov našich šikovných RF zdrojov elektrického ohradníka . Je možné ním ovládať ako generátory fencee energy DUO RF EDX , tak aj generátory fencee power DUO RF PDX . Ďalšou výhodou je podsvietený displej, vďaka ktorému uvidíte všetky dôležité hodnoty veľmi dobre aj na priamom slnku.

Vďaka zdokonalenej komunikačnej technológii so šikovnými RF generátormi sa pri nepretržitom používaní ovládača zvýšila spotreba batérie. Ak budete mať ovládač trvalo zapnutý, výdrž batérie bude cca 1 mesiac. Pokiaľ budete ovládač pravidelne vypínať, keď ho nebudete používať, výdrž batérie sa mnohonásobne zvýši.

Diaľkové ovládanie generátora je použiteľné na vzdialenosť až 10 km v bežnom teréne a zástavbe. V sťaženom napr. kopcovitom teréne sa dosah skracuje, naopak vo voľnom priestranstve môže byť aj dlhší. Na zlepšenie prenosu signálu medzi generátorom a ovládačom použite  externú anténu , ktorá  zvýši dosah až na vzdialenosť 30 km.

Prenos signálu pomocou bezplatnej  RF technológie (rádiovej frekvencie). To znamená, že nepotrebujete žiadnu SIM kartu! Nevznikajú tak ďalšie náklady na prevádzku zariadenia. Po pripojení do aplikácie fencee Cloud môžete generátory ovládať mobilným telefónom alebo z webového rozhrania odkiaľkoľvek a kedykoľvek budete chcieť.

Vlastnosti:

  • 1 ovládač pre 6 generátorov
  • 3 ovládače pre 1 generátor
  • dosah so základnou anténou až 10 km
  • dosah s externou anténou až 30 km
  • prehľadný podsvietený displej
  • chybové hlásenia

Generátor odosiela chybové hlásenia, ktoré sa zobrazujú na ovládači, napr.:

Kleslo napätie na ohrade pod nastavenú úroveň (bežne 3 kV), tzn. že došlo k zaťaženiu ohrady (napr. pri prerastaní trávy, spadnutá vetva, ...)
Hlásenie o stave napätia na batérii , keď dôjde k zníženiu pod 12 V
Hlásenie o strate signálu , čo môže byť spôsobené, napr. vypnutím generátora alebo z iných fyzikálnych zákonov

Obsah balenia:

  • diaľkový ovládač
  • návod
  • 1 × batéria CR 2
  • 1 × šnúrka na zavesenie na krk

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: