Zdroj FENCEE DUO RF PDX40

  • Novinka
02614
Fencee
Na objednávku
211,90 €
S DPH U dodávateľa - Odosielame do 14 dní
Množstvo

Kompaktná a moderná konštrukcia  generátora fencee s vypínačom a najnovšou mikroprocesorovou technológiou  vo vnútri ponúka praktické riešenie ohrady pod kontrolou. Generátory majú možnosť redukovať výstupnú energiu na 50% . LED kontrolky a BARGRAF na prednej strane generátora zobrazujú prevádzku zdroja, merajú napätie na ohrade a tiež signalizujú prípadnú poruchu na ohradníku.

Univerzálne použiteľný  pre krátke, stredné aj dlhé ohrady do 30 km , pre citlivejšie aj menej citlivé zvieratá ako sú  kone ,  dobytok ,  ovce ,  kozy ,  hydina . Môže slúžiť aj ako  ochrana pred lesnou zverou .

Napájanie generátora je kombinované, tzn. pomocou adaptéra zo siete (230 V) alebo z bežnej batérie (12 V) . Batériu (12 V) využijete v miestach, kde nie je elektrina alebo ako záložný zdroj .

Diaľkové ovládanie generátora  je použiteľné na vzdialenosť  až 10 km  v bežnom teréne a zástavbe. V sťaženom napr. kopcovitom teréne sa dosah skracuje, naopak vo voľnom priestranstve môže byť aj dlhší. Pre zlepšenie prenosu signálu medzi generátorom a ovládačom je možné použiť  externú anténu  a zvýšiť tak dosah až na vzdialenosť 30km.

Jedným ovládačom  je možné ovládať až  šesť rôznych generátorov .
Jeden generátor  je možné ovládať až  tromi ovládačmi .
Generátory je možné ovládať vzdialene pomocou mobilného telefónu cez aplikáciu fencee Cloud alebo z webového rozhrania.
Na pripojenie do Cloudu je nutné centrálne ovládacie zariadenie  FENCE WiFi GATEWAY GW100 .

Prenos signálu pomocou bezplatnej  RF technológie (rádiovej frekvencie) . Znamená to, že nepotrebujete žiadnu SIM kartu! Nevznikajú tak ďalšie náklady na prevádzku zariadenia. Po pripojení do fencee Cloud môžete generátory ovládať prakticky odkiaľkoľvek na svete, kde je internetové pokrytie.

Generátory môžete využiť kdekoľvek na pastvine. Ak budete mať problém na ohrade, už nemusíte nikam chodiť . Stačí použiť diaľkové ovládanie alebo mobilný telefón v prípade ovládania cez mobilnú aplikáciu . Zariadenie pohodlne vypnete, opravíte závadu a znovu zapnete. Ani kontrola veľmi vzdialených ohrád nie je problém. Na diaľkovom ovládaní alebo v aplikácii ihneď uvidíte, že:

kleslo napätie na ohrade pod nastavenú hodnotu, napr. sa prerušilo vedenie, spadla vetva na vodiče alebo je vysoká tráva,
kleslo napätie batérie pod 12 V,
stratil sa signál , napr. odpojením generátora, poškodením antény alebo z iných dôvodov.
Obsah balenia :

generátor fencee
diaľkový ovládač generátora
batéria CR2
napájací adaptér fencee DUO 14 V 1,5 m
zemniaci kábel 150 cm (očko-očko)
pripojovací kábel 100 cm (očko-srdiečko)
kábel batériový fencee DUO 1,7 m
výstražná tabuľka fencee
základná anténa ku generátoru
návod na obsluhu

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: