PROVET Joint Plus 400tbl

  • Novinka
01852
PROVET
Posledné kusy
46,10 €
S DPH Odosielame do 2 prac. dní
Množstvo

Prípravok PROVET® JOINT PLUS doplňuje hlavnej stavebné látky do kĺbov, väzov, šliach a chrupaviek . Dopĺňa a upravuje viskozitu kĺbovej tekutiny, čím zabraňuje nadmernému oderu chrupaviek v kĺbe a vzniku artróz .
Regeneruje šľachy po úrazoch, pôsobí významne protizápalovo , jemne tlmí bolesť. Znižuje riziko vzniku zápalových procesov po pomliaždenia a pri námahe, priaznivo pôsobí na uvoľnenie stuhnutosti pohybového aparátu .

Pôsobí regeneračne na chrupavku kĺbov a tiež ako podporný prostriedok pri zápalových procesoch pohybového ústrojenstva. Ideálne je dlhodobé užívanie liečebné aj ako prevencia.

Odporúčané dávkovanie
10 - 20 tbl / dospelý kôň (500 kg) / deň
Optimálne 20 tbl denne prvých 7 dní kôry, potom 10 tbl na deň do doužívaní.

1 tbl obsahuje
Hydrolyzovaný kolagénne peptid 500 mg, Boswellia serrata extr. 350 mg

PROVET® PRÍPRAVKY pre kone sú vyvinuté odborníkmi v oblasti výživy, farmácie a biochémie na základe dlhoročných skúseností v spolupráci s poprednými trénermi a chovateľmi Českej republiky.

PROVET® PRÍPRAVKY majú revolučné zloženie vďaka použitiu vysoko kvalitných extraktov liečivých rastlín na základe fytofarmaceutických znalostí. Všetky veterinárne prípravky sú schválené ÚSKVBL. Nemajú vedľajšie účinky a neobsahujú žiadne dopingové látky.

8 ďalších produktov v rovnakej kategórii: