Zedan špeciál. šampón na letný ekzém 500ml

02360
Zedan
Vybavenie pre koňa
Posledné kusy
16,90 €
S DPH Odosielame do 2 prac. dní
Množstvo

Špeciálny šampón pre kone s letnou vyrážkou Ekzemer Sprühshampoo.
Pre jemné čistenie podráždených oblastí pokožky u koní s ekzémami. S jemnými, ale silnými bylinnými detergentami. Bez alkoholu. Pre ľahšiu aplikáciu v praktickej fľaštičke s rozprašovačom.

Slúži na umývanie podráždených častí kože špeciálne u koní trpiacich letnou vyrážkou. Bezalkoholové zloženie z jemných, ale silných čisto prírodných látok.

K dispozícii vo fľaši s rozprašovačom alebo hustejšia verzia v klasickej fľaši.

- rozmarínový a eukalyptový olej pôsobí proti odlupovaniu kože a letnej vyrážke

- tea tree olej pôsobí proti baktériám a zápalom

- betain zmierňuje podráždenie a chráni pred vysychaním

Zloženie: voda, coco Glucoside (prírodný, neiónová, povrchovo aktívna látka, jeden z najjemnejších čistiacich prostriedkov používaných na čistenie pleti), natrium coco sulfát (tvorí bohatú penu, používa sa hojne v detskej kozmetike, je šetrnejší alternatívou chemických sulfátov SLS, SLES) , betaín, Cocoyl prolín (lipoaminokyselina rastlinného pôvodu), tea tree olej, olej z rozmarínu, olej z eukalyptu, guarová guma (indigovník pravý), kyselina mliečna, sorban draselný, xantán, chlorofyl, benzoan sodný, aloe vera. Benzoan sodný a sorban draselný slúžia ako konzervačné látky prírodnej kozmetiky.

Návod na použitie: Nastriekajte pomocou rozprašovača ZEDAN Špeciálny šampón pre kone s letnou vyrážkou rovnomerne na dobre navlhčenú srsť a nechajte chvíľu pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite vodou. Dotknutej oblasti po aplikácii ošetrite produktom ZEDAN tisíc olej pre kone s letnou vyrážkou alebo Prírodné hojivé mlieko

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: