Salvana Kompakt Musli Sport 20kg

  • Novinka
03016
SALVANA
Pre kone
Na objednávku
45,50 €
S DPH U dodávateľa - Odosielame do 14 dní Doručenie do 14-ich dní
Množstvo

Salvana Compact Müsli Sport

Použitie:
Najlepšie krmivo pre špičkový výkon: Ako už názov napovedá, Salvana Compact Müsli Sport je určené na uspokojenie nutričných potrieb športových koní. Dodáva rýchlo dostupnú a dlho trvajúcu energiu prostredníctvom sacharidov z kukurice (tepelne upravenej), kukuričných vločiek a dextrózy. Obsahuje taktiež cenné omega-3 a 6 mastné kyseliny, ktoré napomáhajú metabolizmu v záťaži. Salvana Compact Müsli Sport sa vyznačuje vysokou stráviteľnosťou bielkovín. Vitamín E a selén podporujú metabolizmus svalov. Probiotické zložky a veľa vlákniny sú veľmi prospešné pre trávenie koňa.
Obsiahnuté mrkvové vločky sú lahodné a bohaté na vitamíny. Ľan (tiež tepelne upravený) podporuje lesk srsti, rovnako ako oleje, ktoré okrem svojej služby pre organizmus tiež zabezpečujú, že sa neuvoľňuje žiadny prach z krmiva.


SALVANA KOMPAKT MÜSLI SPORT je kompaktné müsli, ktoré sa môže kŕmiť denne len v relatívne malých množstvách kvôli vysokej koncentrácii účinných látok pre športové kone. Množstvo SALVANA KOMPAKT MÜSLI SPORT vždy závisí od úrovne denných výkonnostných požiadaviek na základe existujúceho základného krmiva (seno, senáž atď.) a iného koncentrovaného krmiva (obilné vločky, ovos atď.).


Dávkovanie:
SALVANA KOMPAKT MÜSLI SPORT je müsli pre kone, ktoré by sa malo kŕmiť denne len v relatívne malých množstvách kvôli vysokej koncentrácii účinných látok pre športové kone.


Odporúčanie SAVANA na kŕmenie športového koňa (600 kg) denne:
Stredná práca: 0,25 kg na 100 kg telesnej hmotnosti = 1,5 kg
Ťažká práca: 0,35 kg na 100 kg telesnej hmotnosti = 2,1 kg
SALVANA KOMPAKT MÜSLI SPORT by sa malo kŕmiť približne týždeň a rozložiť aspoň na 2 dávky denne.
Na ďalšie doplnenie energie sa okrem müsli môžu použiť obilniny (ovos, jačmeň atď.) a kŕmne oleje.
Pri veľmi vysokých stratách potu, najmä v letných mesiacoch, sa odporúča dodatočný doplnok elektrolytu cez SALVANA NUTRILYT.
Pre nervózne, nekoncentrované kone je potrebné doplnkové použitie SALVANA MAGNESIUM DRAŽÉ.


Zloženie:
Kukurica (lúpaná), jačmenné vločky (tepelne upravené), jablčné výlisky, pšeničné krupica, ľanové semienko (extrudované), sójové bôby (ohrievané parou), karob, slnečnicové semená, melasa z cukrovej repy, uhličitan vápenatý, sójový olej, mrkva (sušená), ovsené vločky, chlorid sodný, kukuričná klasová múka, fosforečnan horečnatý, fosforečnan vápenatý, pšenica, srvátkový prášok, pivovarské kvasnice, dextróza, oxid manganatý, sójová múčka


Analytické zložky v 1kg
Hrubý proteín % 11.3
Hrubá vláknina % 7.1 %
Hrubé oleje a tuky % 8.7 %
Popol % 7.9 %
Vápnik % 1.4 %
Horčík v % 0.3 %
Sodík v % 0.5 %
Fosfor % 0.5 %
%

Doplnkové látky v 1kg
a) vitamíny
Vitamín A IU 35000 IU
Vitamín E mg 630 mg
Vitamín D3 IU 3500 IU
b) mikroprvky
Železo mg 260 mg
Jód mg 1,4 mg
Meď mg 60 mg
Kobalt mg 0,5 mg
Mangán mg 160 mg
Selén mg 1,9 mg
Zinok mg 290 mg


Balenie: 20kg

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: