Chránič chrbtice Swing Pack P20

02433
Jazdecké potreby
Posledné kusy
119,95 €
S DPH Odosielame do 2 prac. dní
Veľkosť
Množstvo

Chránik Pack SWING P20 zaujme jednoduchým dizajnom a maximálnym komfortom. Subtílny (iba 10 mm vysoký a zvyšková nárazová sila 11 KN, úroveň 2 začína na 9 KN), plne nastaviteľný dizajn a v kombinácii s high-tech chrbtovým chráničom zaisťuje prvotriedny rez a maximálnu slobodu pohybu za každého počasia.

EÚ schválená ochrana chrbtice (v súlade s normou EN 1621-2, 2014)

Power Webbing
Je potrebný dokonalý výkon a maximálna funkčnosť v extrémnych podmienkach? Toto umožňuje vysoko kvalitný, pevne tkaný elastický popruh so silovým popruhom. Spĺňa naše najvyššie štandardy, pokiaľ ide o odolnosť a kvalitu.

Prilepenie nepriľnavou dotykovou páskou:
Naša špeciálna nepriľnavá dotyková páska sa lepí iba tam, kde má, a nie na iné textílie. Takto si môžete byť istí, že neúmyselne nepoškodíte svoje oblečenie.

Tech Talk
Kĺbový dizajn:
V našom kĺbovom dizajne sa necháme inšpirovať prírodou, aby sme vám poskytli maximálnu slobodu pohybu bez toho, aby ste sa vzdali bezpečnosti a pohodlia.

3D panely:
3D panely sú tvarované za tepla na báze EVA a elastanu. Dizajn peria vám poskytuje optimálne pohodlie nositeľa.

P20:
Nová séria P20 je číslom 1 v oblasti flexibilnej ochrany. Ultratenký, pružný materiál sa vyrába vďaka silikónu citlivému na rýchlosť expanzie a revolučnej technológii voštín, ktorú je možné zapracovať priamo do textílií. Keď dôjde k nárazu, gél aktívne pôsobí proti vyrobenej energii, aby absorboval vyprodukovanú silu a odviedol ju od tela, aj keď ste vystavení niekoľkým následným nárazom. Materiál tiež odvádza vlhkosť, je priedušný, odolný voči teplote a dá sa ľahko čistiť.

Pútka na opasok:
Vďaka praktickým pútkam na opasok sedí váš chránič chrbta tak akurát.

CE ochrana chrbtice (vyhovuje norme EN 1621-2, 2014)

Upozorňujeme, že pri jazde na pretekoch súťaží v behu a behu na lyžiach je podľa nemeckých predpisov pre jazdecký šport povinný chránič tela v súlade s normami EN 13158-2000 alebo EN 13158-2009.

Špecifické referencie

ean13
4057962172654

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: